Esittely

Olen Terhi Kaskela, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja sekä Dry needling terapeutti.  Koulutettu hieroja on Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen.

Vastaanottoni sijaitsee Kangasalan keskustan alueella Huhmarissa.

Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi teen purentalihashierontaa, fascia käsittelyä ja käytän hoitomuotoina myös lihasenergiatekniikoita, mobilisoivaa hierontaa, triggerpistekäsittelyä ja dry needlingiä eli kuivaneulausta. Teen myös intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa ja imukuppihierontaa. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti sekä itsenäisesti opiskellen että erilaisten koulutusten myötä. 2019 suoritin Hierojan erikoisammattitutkinnon osan niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen.  Valmistuin Dryn needling terapeutiksi 2021 ja  lisäkoulutukset senkin tiimoilta jatkuvat tulevaisuudessakin aina eri koulutuspäivien merkeissä.

Voit varata  ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla tai laittamalla viestiä.  Työaikani on joustava, joten jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, voit ottaa yhteyttä ja katsotaan saadaanko sopiva aika järjestettyä.

Lämpimästi tervetuloa!