Esittely

Olen Terhi Kaskela, koulutettu hieroja ja urheiluhieroja sekä Dry needling terapeutti (DNT®).  Koulutettu hieroja on Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen.

Vastaanottoni sijaitsee Kangasalan keskustan alueella Huhmarissa.

Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi teen purentalihashierontaa, dry needlingiä eli kuivaneulausta,  fascia käsittelyä ja käytän hoitomuotoina myös lihasenergiatekniikoita, mobilisoivaa hierontaa, triggerpistekäsittelyä ja jäsenkorjausta. Teen myös imukuppihierontaa eli kuivakuppausta ja valikoimaan kuuluu myös rentouttavia hoitoja kuten pää- ja kasvohieronta ja kuumakivi ja klassinen hieronta.  Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Pyrin kehittämään osaamistani jatkuvasti sekä itsenäisesti opiskellen että erilaisten koulutusten myötä. 2019 suoritin Hierojan erikoisammattitutkinnon osan niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen.  Valmistuin Dry needling terapeutiksi (DNT®) 2021 ja  lisäkoulutukset senkin tiimoilta jatkuvat joka vuosi erilaisten vuosikoulutusten ja kurssien parissa. Olen opiskellut myös jäsenkorjausta ja syksyllä 2023 aloitin Varalan urheiluopistossa personal trainer opinnot.

Voit varata oman vastaanottoaikasi nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse numerosta 045 3133888. Peruutusaikoja ja akuuttiaikoja kannattaa kysellä puhelimitse. Pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään sinulle sopiva aika.

Lämpimästi tervetuloa!